Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2009 12:28 - УМИРАМЕ БЪРЗО, ЧЕЗНЕМЕ БАВНО, НЕУСЕТНО ДОРИ...
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 1534 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 23.11.2009 12:46


В края на 1989 г. България бе населена от почти 9 млн. човека, днес - малко на 7 млн. Само за 20 години сме се стопили с почти 2 милиона. Това вече и стъкмистиката, която е контролирана от колониалните ни администрации вече не може да го скрие. Макар да не казва ясно , колко са били българите в началото на Геноцида и колко са сега. Защото тези посочени по-горе 2 милиона са по "сметката" именно на българите, докато туркомани и цигани все така си се размножават като хлебарки, някои начевайки да се възпроизвеждат още от 11 годишна възраст! Странно, защото даже животните в неволя спират възпроизвеждането си . Излиза, че неволята през последните две десетилетия всъщност е засегнала най-вече и само българите. И е вече ясна тенденцията , че само след още двадесетина години ,по брой, циганите като нищо ще са половината от народонаселението на България , а българите като нация в скоро време ще попаднат в Червената книга на изчезващите видове/нации/. Този факт, плюс първите места по инфаркти и инсулти, както и предпоследните по раждаемост  и средна продължителност на живота са най-истинските показатели за оценка на последните 20 години ! Която оценка може да бъде формулирана само с една дума, като Геноцид. Това че е по пазарному , в условията на "демокрация" и "свобода на словото", "нов цивилизационен избор" и т. н. с нищо не променя същността на Геноцида. И, какво от това, че този Геноцид не е резултат от концлагери и войни ? А много "цивилизован", финансово-икономически ? С какво го спряха прословутите "чуждестранни инвестиции" /за 2006г- 8, а за 2007- 6 млрд./, членството в ЕС и НАТО ? Поне намаля ли външния ни дълг , който в началото на Геноцида беше 9,880млрд.д., а днес съвокупния такъв е вече над 3 пъти по-голям ? Очевадно се налага изводът, че целта на "рИформата" всъщност е бил постепенното унищожаване на българската нация /в съответствие с "пазарните принципи"/, като връз територията на България впоследствие да се разположи някакъв турско-цигански миш-маш, тюрлю-гювеч кланящ се на Аллаха.
И като така известната ни Ислямска дъга до Адриатика да бъде окончателно дорисувана и стабилизирана.
Има ли начини чудовищната циганска раждаемост да бъде ограничена и като така да се преустанови заселването на България най-вече с цигани и по-малко с българи, а оттук и окончателното превръщане на България само в географско понятие нямащо нищо общо с някаква си българска нация? Има, разбира се. Най-радикалният и ефикасен такъв е стерилизацията на циганките след раждането на второто цигане. Ауу ще ревнат разните ми "правозащитници" и тям подобни: "Това е фашизъм, расизъм , антихуманизъм!" Ще има вопли към "Европа", Брюксел, Страсбург и Вашингтон. С две думи няма да стане. А проучил ли е някой китайският опит във връзка с ограничаването на раждаемостта в тази най-многолюдна държава ? Не. А защо? 
Вторият момент. След раждането на второ дете циганката-майка и циганина-баща да бъдат задължени да подпишат клетвена декларация, че за всяко следващо трябва те самите  ще се грижат и образоват без да чакат , нито детски надбавки, нито място на цигането си в сиропиталище. Оттук нататък е нужен само строг контрол. Нужно и да си плащат , когато циганката реши да разражда в някоя здравница по съответстващите тарифи валидни за всички БГграждани. 
Трето. Трябва да престане този жалък медиен плач, когато някои цигани решат да си продават цигането зад граница. И не само да не се плаче, ами подобна стъпка да се поощрява. При това даже финансово. На запад от Балканите обитават какви ли не грозни урунгели, както от мъжки, така и от женски пол,та няма да е зле малко от малко да си подобрят генофондът. Тук цигани - бол, ексик са ни. Нека и при тях да ги има, па да видим каква песен ще запеят в защита на "човешките права". Те вече я запяха и току ни връщат обратно циганите .
Преди време правих проучване в смисъл, какъв процент от питомците на сиропиталищата/много "политически некоректно" определение/ са българчета и колко циганета. Оказа се, че 60 процента са циганета и то при живи родители ! Е, някой да е питал данъплатците дали са съгласни да ги издържат. Та като поотраснат после да ги грабят, изнасилват и убиват ? Не. А защо? 
Някой питал ли данъкоплатците за това дали с техни средства да се изграждат цели луксозни комплекси за циганите, като тези в Пловдив, София и къде ли не в страната, т.е. да им бъдат създадени условия още повече да се размножават, множейки:крадци, изнасилвачи и убийци ? Не. А защо ? Защото подобна несправедливост спрямо коренното население на България е вследствие на  натиск отвън, от Брюксел, Вашингтон и Лондон, на който натиск могат да се поддадат само колониални администрации, но е и правителства на суверенна и независима държава . В този смисъл да ми каже някой един Израел да се е поддал на подобен натиск по отношение на палестинците ? И особено като се има предвид, че коренното население на Палестина е съставено от палестинци, а не от евреи- те са си окупатори. Значи там няма натиск от страна на "международната общност" даже спрямо окупаторите, а тук може да има такъв даже по отношението на коренното население . Същото е и в Косово. Тази изконна сръбска, а нявгаш и българска територия бе надлежно засята с арнаутско семе и като сега днес е арнаутската втора държава на Балканите, а сърбите са избивани и гонени като вреден дивеч. С една дума: завоювай чужди територии с помощта на Бебелашников, а не с Калашников , но в същото време имай за съюзници Вашингтон и Лондон. 
Оттук нататък догадката, че съдбата на българите като нация е вече предрешена отвън е само една стъпка....
Но пък си мисля и нещо друго. Дали пък гибелта ни няма да е следствие от проклятието на прадедите ни, от чиято религия и религиозни символи се отрекохме, като отсам Дунава приехме т.нар. християнство,/ първият масов убиец в българската история Борис Първи направихме светец/, а край Волга - исляма ? И двете дълбоко чужди ни с оглед етническата среда, където са възникнали . ...     


Тагове:   неусетно,


Гласувай:
2



1. анонимен - Eх, Несторе
04.12.2009 17:01
Несторе, защо не посочи, че българката иска само да се ебе, без да ражда деца!
цитирай
2. eltimir - Анонимни и ананални
08.12.2009 21:32
Не ми се четат анонимни глупости. Статията е добра, споделям мнението на Нестор и я копирах тук:
http://eltimir.ucoz.ru/
С коректно позоваване на автора и източника, разбира се. Само сложих допълнително заглавие и прибавих една снимка с кратък коментар.
цитирай
3. анонимен - То комунистите вярно че са психо...
23.12.2009 19:12
То комунистите вярно че са психопати, ама автора на тази мъдра статийца е три пъти по голям психопат и неспасяем будала. Руската му армия щяла да го освободи. Да има кои тях да ги освободи че да тръгнат да освобождават подобни паразити очакващи на готово някои да му поднесе на тепсия свобода и възможности. Просто тази митична руска армия вярно че ще ви освободи, ще ви освободи от парите, от имотите които не претижавате и накрая за награда и от живота. Вярно че има предатели но това да се слагаш сам на една мрачна и тъмна империя на злото си е направо чисто самоубийство. Но да дадем път на самоубийците.
цитирай
4. nesstor - До горния идиот
23.12.2009 19:44
Абе копеле, къде прочете ти за някаква си "руска армия", която съм очаквал да ни освободи бре ? Имаш ли очи , с които да виждаш, уши ,с които да слушаш и глава, с която да мислиш бре ?
цитирай
5. анонимен - Май изпадаме в ярост. Май ще се от...
23.12.2009 21:22
Май изпадаме в ярост. Май ще се отвърнеш че Елтимирко ти е постнал в неговият блог тази ти тема и те цитира че даже тук си го казва. Но все пак я да постна линк към тази тема з ада няма след това казал рекал. http://eltimir.ucoz.ru/news/za_genocida_i_za_demokracijata/2009-12-08-721
цитирай
6. анонимен - Започнатото от турци и цигани се ...
23.12.2009 21:28
Започнатото от турци и цигани се продължава пак от тях. И пак с помощта на същата циганизована, тоест "цивилизована" Европа. Дали отново не е дошло време за действия, които да предизвикат намесата на руската армия. Може да не е много приятно, но пък е единствената възможност за нашето физическо оцеляване.
цитирай
7. анонимен - Това са май твои писаници или така ми ...
23.12.2009 21:29
Това са май твои писаници или така ми се привижда. Ех ех ех няма край тази простотия, ама нейсе, нека да бъдем снизходителни към бедните духом.
цитирай
8. atila - Май взе да става интересно. Ще ми е ...
23.12.2009 21:32
Май взе да става интересно. Ще ми е прелюбопитно как ще се даде като отговор на това писание че трябвала руската армия да ни освобождавала отново. Само че аз не виждам от какво ще ни освобождава този път? доста неизвестни има.
цитирай
9. nesstor - Къде я видяхте тази руска армия бре ахмаци?
24.12.2009 09:45
На всички, които ме обвиняват, че в материала ми има даже и намек за някаква си руска армия, която щяла пак да ни освобождава препоръчвам добре да си отворят очите и, ако намерят подобно нещо тогава да драскат тъпотиите си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245434
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930