Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2010 12:00 - И духат ветрове студени в старата гора
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 672 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.08.2010 16:47


Заглавието е от едно детско стихотворение, което преди десетилетия ми издекламира моята дъщеричка. И още от тогава си го заплюх за бъдеща епитафия над парчето земя, където ще бъде зарито тленното ми тяло.
Майната му! Толкоз глупости направих  и продължавам да правя в живота си, на толкоз възможности за просперитет и кариера свързана с високи постове и надлежно парично подплатени  махнах с лека ръка, направо ум да ти зайде. И то в името на какво? За да мога да говоря и пиша само онова, което ми диктува сърцето и душата. Но какъв е смисълът, когато написаното от теб не може да бъде прочетено от колкото се може повече люде ? Никакъв! И не просто прочетено, но и осмислено , както и да бъде стимул всеки да поразмърда собствения си мозък , разсъждавайки върху един или друг проблем. Тези дни тегля една черта и изводът е, че съм кандидат за Книгата на Гинес по провалени възможности за "просперитет" и "кариера" свързана с тлъсти пачки финикийски знаци, макар и в ограничен ареал. Над двадесет години журналистическа и публистична дейност, дейност , в която вложих и душата и сърцето си. И все ето собаку под хвост,  както биха казали руснаците. Майната му! Налей по одной и потом еще. Стига съм се самоокайвал. Същността е, че живеем в свят създаден от Сатаната с върховен Господ бог - Парата! И абсолютно се съизмерва с Него, всичко е Нему подчинено. Какви ти там Христос, Мохамед, Буда! Собаку под хвоста! И колкото повече т.нар. медийно пространство се насища с "новости", толкова повече публиката се превръща в тълпа зомбита, отказали се да мислят със собствените си глави. Последният пример с международната курвичка Наоми Кембъл и грандиозния шум който буквално заля вси медии стигат като доказателство. А колко подобни на този пример ни удавиха в безсмисленото си скудоумие през последните 20 години ? Преди дни буквално бях разтърсен от едно дълго мънкане по една телевизия по повод на това, че две гъски били решили да осъдят МО , затуй, че ни ги приело да станат...гвардейци . Примери на безумно дребнотемие наспорил Мамон предоволно в медийното пространство!/Спомняте ли "новината" за това, как мораводжукестия президент на САЩ бил утрепал една муха?/
Дали вие сте забелязали не знам, но аз забелязах, че българските медии буквално изпитват оргазъм всеки път, когато се случи някакво нещастие в:Китай, Иран, но най-вече в Русия или Беларус. То само тогава случваме и на новини от тези държави! На откровенна ирония и подигравки са подложени двама от малцината истински национално отговорни държавници - Ахмадинеджад и Уго Чавес. Нормално за 51-и щат на САЩ, но не и за уж суверенна и независима България. Макар и съвсем остатъчна такава. 
Страшна суша и вследствие на нея небивали пожари в Русия. Наводнения в Китай и Пакистан/ятак на талибаните и създадената от ЦРУ Ал кайда, както тръби ционистката пропаганда/. И понеже все още не съм зомби ще ви препоръчам внимателно да следите "прогнозата на времето" и онова, което има да се случва в Империята на злото - САЩ. Понеже не само тази империя притежава установки подобни на ХААРП плюс технологията на "химически следи" в небето. Технология, която не от вчера е в състояние, да предизвиква суши или киши, там където трябва. И не само това, но и "природни" земетресения или "цунамита"плюс манипулация на населението чрез електромагнитно облъчване в съответния диапазон установен от проучванията  свързани с програмата Майнд контрол . Абсолютно убеден съм, че тези мои намеци стига да попаднат пред очита на някой от легионът опровергатори на Теорията на конспирацията , където са включени какви ли не учени тикви/добре платени/ няма как да не бъдат подложени на жестока критика , ирония и подигравки. Метод известен не от вчера. Майната ви келеши такива . Животът както ви е опровергавал , така и ще бъде. Колкото и медиите, които ви са подчинени да тръбят обратното. 
А, че живеем в истинския Ад където върховен владика е Сатанаил- Мамон ще добавя само следното. Ядем зеленчуци и плодове тъпкани с нитрати и пестициди. Ядем месо тъпкано с антиобитици и биостимулатори с вредно действие връз имунната ни система. Ваксинират  поколението ни с безумен коктейл от отрови с далечно действие .И при това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! И като капак пием вода наситена с...натриев флуорид. А точно този натриев флуорид е бил рекламиран нявгаш /преди да се намеси един евреин като ПР на съответните корпорации срещу съответното заплащане , племенник на евреина Фройд/като НАЙ ДОБРАТА ОТРОВА СРЕЩУ ПЛЪХОВЕ! И тази най- добра отрова срещу плъхове присъства и в питейната вода , която употребяваме ,и в минералната такава, и в трапезната...Наздраве !
 


Тагове:   гора,   Над,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245297
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930