Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2011 11:30 - Арменският холокост
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 1690 Коментари: 3 Гласове:
3



За геноцида на 1,5 млн. арменци се е писало не малко. У нас , под сурдинка, за да не би да обидим "братята" турци, било тук, било в Анаватан Турция. Но пък не се споменава корена на проблема, т. е. главната причина за този акт. Понеже не е само "етническото прочистване" в основата му/земите около ез.Ван и върха Арарат са най-древните арменски земи, още от 2-то хилядолетие пр.н.е./ Но да я караме поред.
Преди още евреите да монополизират понятието "холокост", за пръв път то е употребено от американската мисионерка Корина Шатук. Тя е била свидетелка на изгарянето на живи арменци и по този повод отбелязва:"Няма начин да опиша миризмата , която излизаше от църквата, в която беше извършен холокост."В Истанбул по онова време живеят 10 000 евреи и 200 000 арменци и гърци, които контролират търговията и финансите. Налице е остро съперничество между чифути и християните гърци и арменци. И като така християните е трябвало да бъдат елеминирани. Но не само това е в основата на арменския холокост.
През 1880г., френския клон от най-злокачествения тумор в организма на човечеството - кланът Ротшилд купува дял в нефтената промишленост на Баку, за да печели, естествено, от евтиния руски нефт. Построява се ж.п. линия свързваща Баку с Батуми. Добивът на нефт, след като Ротшилд се включва в "Роял Дътч" , намалява,като причината е етническия конфликт между местните чалмалии и християните арменци. Този конфликт именно предизвиква и първото прекъсване на доставките на нефт към световните пазари от указания район. И като така пречката/християнското арменско население/ трябва да бъде премахната. За да не пречи на свръхпечалбите на чифута Ротшилд!
Младотурската върхушка организирала и извършила арменския холокост е съставена от жидо-масони, преселници от балканските страни евреи.Такива са Талаат, Енвер, Бехадин, Шакир, Джемал и Тизим. Няколко години преди да се захванат с кървавото си дело, същата тази пасмина влиза в контакт с ложата Велик ориент-Солун/най-чифутския град на Балканите!/. За същата тази ложа се знае, че е финансирана от.....Ротшилд. На конференция на Института "Шилер" през 1994г. бива съобщено, че създателят на младотурците е евреина Емануил Карассо още през 1890г. в Солун. Същият този чифут е бил и велик майстор на италианската ложа"Възраждането на Македония", като всички младотурци са било нейни членове.
Важен лост на тази жидо-масонска гмеж, разбира се, е печатът. Няколкото вестника издавани от младотурските чифути са собственост на....чифута Владимир Жаботински- доказан архиционист, сътрудничел впоследствие с хитлеристите...
Евреят Талаат/понеже са божи избраници, поне една буква от името им винаги се сдвоява, запомнето го!/ при младотурците е бил министър на вътрешните работи, член на масонската ложа на Карассо, по-късно, през 1908г. става майстор на клона на шотландската ложа в Османската империя.
През 1919г. в три отделни съдебни процеса в Истанбул са издадени 17 смъртни присъди, всичките свързани с арменския холокост. Талаат и Енвер са избягали, но въпреки това възмездието ги настига много скоро.Талаат бива екзикутиран от арменски студент-дашнак/патриот/ през 1921г. в Берлин, а на Енвер му взимат главата през следващата година болшевиките , в Средна Азия.
И накрая нещо омерзително. Не друг , а Израел, който ежегодно, по няколко пъти оревава света във връзка с т.нар. еврейски холокост, категорично не иска да признае арменския! Даже в учебниците им по история този момент е изхвърлен. В началото пък на 90-те години от миналия век, турската дипломация, подкрепена от Израел и еврейските организации в СЦЩ, успяват да извадят арменския геноцид от Вашингтонския музей на холокоста...




Гласувай:
2



1. анонимен - Щото евреина Ататюрк е основател на Турция и е в основата на това злодейство
18.04.2011 14:02
Както и всички злодейства по света са начало на ЮДЕИЗМА
цитирай
2. nesstor - "Бащата" на турчулята - ...
18.04.2011 18:37
"Бащата" на турчулята - солунски еврей! Собствениците на Пощенска и ОББ-банка -също!Същият този Ататюрк е още и масон.
цитирай
3. nikikm - "Бащата" на турчулята - ...
23.05.2011 22:44
nesstor написа:
"Бащата" на турчулята - солунски еврей! Собствениците на Пощенска и ОББ-банка -също!Същият този Ататюрк е още и масон.

То му стига да е еврей!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245875
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930