Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2012 11:41 - Отровата "Дьорд Шорош"
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 1548 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Захариада упомена в един свой постинг, че чифута Дьорд Шорош , по известен като Джордж Сорос бил най-мразения богаташ в света, като в подкрепа на заглавието упоменава някои факти от "благотворителната" му дейност по света, но не и в България.
Информация за размисъл: унгарският чифут Дьорд Шорош натрупва първоначалния си капитал от съдействие на нацистите в Унгария.Това съдействие се изразява с думата предателство - сътрудничи им като издава тамошни богати евреи на нацистите, като дели с тях заграбеното от жертвите. Това не му пречи след 1990 г. да се прави на "антифашист".
В България този мерзавец стъпва по времето, когато Луканов продаде на МВФ и СБ, България. Чрез "Отровено общество".От тогава до 1996 г. за същото това "ОТровено общество"се заделяше 40 млн.лв. от бюджета на страната, за нуждите му да ни разлага по каноните на неолиберализма.Кранчето го затвори правителството на Жан Виденов.В отговор Шорош, ведно с близкия си приятел и съучастник в далаверите, Марк Рич/тоже чифут/и неговите фирми организира "хлебната криза"- изкупено бе хлебното жито и скрито в частни складове в страната и в Гърция.Появи се дефицит и после, когато на власт дойде Мангал Костов, то се появи ....като "внос", на съответно по-висока цена. А към края на същата тази 1996 г. организира валутната криза, когато един долар се купуваше да 3000лв. Така правителството на Виденов падна, а целокупния народ обедня, но пък кредитните милионери се превърнаха в олигарси.
Нещата обаче не свършват с това, защото този чифут пося отровните семена на неолиберализма чрез разни пичлемета, които днес шетат из медиите  представяйки се за експерти, анализатори и тути кванти от името на "ОТровено общество" и сол ташака му "Индъстри уоч".Някои имена са известни:Георги Ангелов и Георги Стоев.Негов възпитаник е и Кошлуков, който е зъвършил нещо си на Запад с парите именно на Дьорд Шорош,знам го лично от него. Това, което обединява шороцианците е, че в живота им едно дърво не са посадали, една тухла в общественозначим градеж не са положили, но най-авторитетно дават съвети ,градят стратегии, поучават. С мантрите на неолиберализма!Най-важната от които е, че само и единствено приватизацията е панацея за всяка една икономика.Пичлемета-папагали! А, че са такива , ще бъде достатъчно да се направи елементарен преглед на вси големи приватизации, за да се види, че файда от тях имат единствено шепа алчни келеши, докато броят на унижените и оскърбените, на сиромасите, все така расте ли расте.Последният пример с мангала Валентин Захариев, покрай Кремиковци, Горубсо и КЦМ Кърджали е очеваден.!!А БТК, ЕРП-тата,"Плама","Нефтохим"?
Добре ще да е да бъдат изнесени наяве все отровни за БГ шоросианци и позициите , които заемат, особено в СМО.
Известно е също така, че Шорош и агентите му в БГ правят всичко възможно, за да ни циганизират, чрез отпускане на сума пари за циганските барони!



Тагове:   отровата,   дьорд шорош,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245950
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930