Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2012 11:56 - Кой и как създаде гнойната язва в тялото на човечеството наречена Израел.
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 3353 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Още през 1917г. Лаянъл Уолтър Ротшилд получава писмо от британския външен секретар Артър Балфур,в което той изразява одобрение за установяването на дом на евреите в Палестина.Това писмо става по-късно известно като Декларацията  Балфур. И Ротшилд и Балфур за върли ционисти.,както и част от богатите глобалисти. През 1922г. Лигата на нациите одобрява мандат на Балфур в Палестина,пропрявайки път към по-късното създаване на Израел. Ционисткото движение работи за създаването на Израел още от края на 19 век.Ротшилд контролира Банк ъф Ингланд и финансира тайното общество на Сесил Роудс - "Кръглата маса".Друг Ротшилд, Едмънд строи първия тръбопровод от Червено до Средиземно море и основава израелската Обединена банка и е наречен "бащата на съвременен Израел."
Изглежда, че ционистите използват изнудване, за да подпомогнат създаването на Израел, като тяхната най-прочута мишена в тази насока и Нелсън Рокфелер/тоже чифут/.През 1944г. той е избран за помощник държавен секретар за Латинска Америка-пост изключително подходящ за него, тъй като основната му цел е да монополизира суровините на Лат.Америка, изключвайки европейците. И скоро Рокфелер вече контролира голяма част от Южна Америка, като успява да внесе  това свое влияние в създадената наскоро Организация на обединените нации.
През 1947 г., ционисткият лидер Давид Бен-Гурион е отчаян, че не достигат гласове в ООН-то, за да бъде създаден Израел върху територията на Палестина и тогава се насочва към Рокфелер, който преди това успява да отклони няколко щатски разследвания за връзките му с нацистите с всички произтичащи от това негативни последствия за империята му. Но тогава пристигат евреите с техните досиета,където фигурират неговите банкови извлечения с нацистите,подписа му върху кореспонденцията за създаването на германски картел в Южна Америка,протоколи от разговори с нацистки агенти по време на войната и накрая доказателства за участието му в подпомагането на Алън Дълес да вкарва тайно нацистки военнопрестъпници и пари от Ватикана в Аржентина. Лофтъс, американски прокурор с пълен достъп до квалифицирана информация пише:"Рокфелер прехвърли досието и хладнокравно започна да се пазари.В замяна на гласовете на латиноамериканския блок,той искаше гаранция, че евреите ще мълчат за потока от нацистки пари и бегълци в Южна Америка....Изборът е прост, обясни Рокфелер:"Можете да имате отмъщение или държава,но не и двете."
Сделката е сключена и Рокфелер изпълнява своята част - на 29 ноември 1947 г. с решение на ООН и гласовете на латиносите Израел е вече факт...Но и до днес израелските чифути изнудват западни работодатели на нацистки бегълци и военнопрестъпници,гарантирайки почти безусловна подкрепа на Израел и неговата политика.
Коментариите, както се казва са излишни.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245343
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930