Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2012 11:37 - Кого всъщност подкрепят "световните ръководители" и българските в това число?
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 1986 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Все още си спомняте,вярвам, каква гюрюлтия,какъв шум се надигна в "международното положение",когато на 25 май т.г. се случи клането в Хула - Сирия. Какъв "праведен" гняв и "дълбока загриженост" излъчиха в медийното пространство "световните ръководители",както и "жабата",която вдигнала крак,когато видяла че подковават вола, т.е. българската колониална администрация ,но особено агента на Мосад ,Младенов.Че като почна едно изгонване на сирийски дипломати, едно плюене по правителството на Башар Асад,не ти е работа. И всичко това без никакво разследване на това клане,от което да научим,кой всъщност го е извършил, както и всички останали кланета там. Виновен е Башар Асад и туй то!
Може би бях първият и единствения,който още тогава се противопостави на това толкова съмнително обяснение на кланетата, защото подобни имаше и в Босна, и в Косово, а далеч в годините назад и поради операцията "Феникс" във Виетнам. И се оказах прав!Аз , а не "световните ръководители" изключая Русия и Китай.
 Ето каква е всъщност ИСТИНАТА разкрита ни от Стивън Ледмън от "Маркет оракул",която потвърждава моята гледна точка.
На 24 юли "Ейша таймс" оповести:"Според германското разузнаване/БНД-бел. Вл.К/ над 90 на сто от нападенията връз мирното население в Сирия, извършени от края на декември м.г. до юли т.г. са дело на Ал Каида и други сродни джихадистки групи."Същата тази информвация бива публикувана и във в."Франкфуртер алгемайне цайтунг, и в "Ди велт" и в "Билд".Руският журналист Марат Мусин е бил в града по това време. И той твърди,че клането /в Хула-бел. Вл.К./е извършено от "стотици бандити и наемници".
Бивш жител на Ал Кусаир казва, че християните,които са отказвали да запишат децата си в "Свободната сирийска армия" са били разстреляни.
В Хомс, един сунит на име Джибрил е наблюдавал,как "бунтовниците" спират автобус:"Разделиха пътниците на две групи- алевитите на една страна, сунитите на друга.После алевитите бяха обезглавени."
Информацията на германското БНД бе съобщена в Бундестага от член на правителството в отговор на парламентарно питане и бе цитирана от "Франкфуртер алгемайне цайтунг".Правителството признава, че докладите на БНД са получени,но "ще останат засекретени в името на националния интерес"Защото Германското външно министерство  се занимава с разработката на планове "за политически преход след падането на Башар Асад". Със същото се е занимавал и принц Бандар- посланник на Сауд.Арабия в СЦЩ и човек на ЦРУ в Рияд./Същият неотдавна бе отстрелян от сирийците и то напълно заслужено.Защото освен упоменатото по-горе е организирал убийството на 4 сирийски висши ръководители ./
И още за ролята на Турция. На 25 юли в."Вашингтон пост" пише:"Свободната сирийска армия действа от турска територия. В Антакия се стичат салафити от монархиите в района на Персийския залив, за да й помагат."
В."Хюриет" пише:"Министър-председателя каза, че военната интервенция в Сирия е наше натурално право.Това право ни дават елементите на ПКК на сирийска територия..,смята Реджеп Тайип Ердоган. Ясно е, че стрелбата се командва от Обама, а Ердоган е само полезен инструмент. Това никога няма да го чуете от Нахиде Дениз,която катадневно възниква в медиите ни.
Следват въпросите.
Кого всъщност подкрепят "световните ръководители" изключая Русия и Китай?И докога ще демонстрират нагло лицемерие и разпространяване на лъжи?
Нима за лъжите и лицемерието не носят голяма вина и медийните негодници,които ни манипулират?Техните ръце са точно толкова изцапани с кръвта на невинни жертви,колкото и на убийците,наети от СЦЩ ,Сауд.Арабия ,Катар,Йордания и Турция!
Къде е България в този пейзаж,кого подкрепя колониалната ни администрация, местните Средства за Масово Оглупяване, агента на Мосад Младенов,който не от вчера се заиграва с  интернационалната банда главорези до степен такава, че свиква сборище от тях в Правец?





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stanemirkata - Не мога да се ориентирам само,
21.08.2012 09:46
от коя страна на барикадата са онези арабски другари, които в края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век, се обучаваха на революционна борба срещу световния империализъм в нашите партийни школи.
цитирай
2. nesstor - И какво общо има въпросът ти с това ...
26.08.2012 16:06
И какво общо има въпросът ти с това което съм написал?Би ли пояснил.Ти за бандите ли си или против тях?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245251
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930