Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2009 12:18 - Мадона, Дан Браун, Паси,Дянков
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 1182 Коментари: 3 Гласове:
0



Няма да ви мъча с догадки, какво е общото на тези, чиито именца съм изписал в заглавието едно до друго. Общото е, че това, което са към днешна дата, популярността им, било световна, било местна се дължи на факта, че са евреи. А т. нар.евреи са интернационална мафия известна със своята сплотеност и наличието на много, ама много пари, с които открай време купуват всичко и всеки в т. ч. и популярност , постове, кариера, че даже и Нобелови награди за един или друг свой "съплеменник". Само и само, за да демострират и наложат виждането, че видите ли евреите са най-умните и най-талантливите . И това свое виждане-внушение те налагат чрез медиите, най-големите,най-тиражираните и най-цитираните , които притежават.

Експертите по песни и танци недвусмислено изразиха своето мнение, че т.нар.поп-кралица Мадона е явление в жанра доста посредствено. Такива като нея с лопата да ги ринеш, но нямат равна на нейната популярност само защото не са евреики. Та с еврейски пари така мощно медийно да се рекламират. Трябва обаче да признаем, че Мадона има един наистина голям талант - така да се разкрачва, та и от последните редици да видят обръснатата й вулва. И още. Да се увива между и около двама-трима негри, с което намеква, че в постелята сигурно такива като тях запълват три от дупките й упражнявайки характерните за секса фрикции. Международните чифути особено я любят, защото с енергичната си дейност по сцените, тази пееща блядка открито се гаври със свещенни за християнството символи . А се знае, че за чифутите по-омразен от Исус Христос няма . И това е залегнало даже в каноничните им писания. Там за Исус се пише, че е син на блудница, че тази дето го е родила е била в мензис, баща му не искал да легне с нея, щото била "нечиста", и тя се вмъкнала в ложето на брат му. Там се препоръчва на евреите всеки път, когато минават покрай християнско гробище да плюят връз него и проклинат погребаните в него. Там се казва, че Исус бил врял в ада всред лайна. Че не е грях да излъжеш, измамиш, ограбиш и даже убиеш християнин, че еврейка правила секс с християнин е все едно, че го била правила с куче. И т. н., и т. н. За съжаление, тези чифутски прозрения не за известни по разбираеми причини от хората по света и тези в България в огромното си мнозинство. А на всеки, който се опита да ги популяризира мигом се лепи етикета "антисемит" с всички тежки последствия - край на каквато и да било кариера в живота, затвор, че даже и смърт. Примерно , че не бил му се отворил парашута, когато правел хиляда и не знам си кой скок. Трагедия, която преди време се случи с голям германски политик, на когото бе лепнат етикета "антисемит". И нищо чудно, че поради тази неинформираност в БГ се намериха няколко десетки хиляди Мадономаниаци, които врещяха и скачаха като маймуни на концерта й, създадоха някакви клубове в нейна чест и т. н. Поредната чалга-история. Направо се чудя, как на местните ни пеещи чалга- курвета още не им е хрумнало да се поеврейчат. Направи ли го някоя от тях световната слава и популярност не й мърда.

Дан Браун е също част от световната еврейска чалга, но този път в писането . Открадва идейната линия от авторите на "Светата кръв и свещеният Граал" Майкъл Бейджънт, Хенри Линкълн и Ричард Лий и пише ли пише цяла поредица за някакъв знак на Леонардо. И тъй като писанията му са антихриянски медиите собственост на богатите международни чифути ще се спукат да го популяризират .

Относно Паси в блога ми има друг подробен текст. Прочетете го.

Симеон Дянков пък никога нямаше да припари в СБ, ако не бе еврей. И никога нямаше да направи кариера там. Нямаше и да стане министър на финансите, ако не бе еврей. При това не е известно до ден днешен дали има българско гражданство, с кой Указ на президента това е постановено, както и в кой брой на ДВ. А българската конституция изрично не допуска чужди граждани да стават депутати, че и министри. За чифута Дянков обаче може..Само го наблюдавайте като какви ще ги върши на поста финансов министър. Засега нищо добро. Геноцидът наченат на 10 ноември 1989 г. все така продължава. Дянков само ще го ускори. Помнете ми думата.



Тагове:   Мадона,   дан,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Браво nesstor!
04.10.2009 18:51
Мен пък ме изкефи отвсякъде! А за пачаврата Томава, не си струва да си хабиш думите! Отдавна не посещавам този сайт, след като видях защо е създаден... За триенето пък - за някои е генетична необходимост да го правят, няма как. Трябва да се сменят няколко поколения.
цитирай
2. eltimir - Ами холокоста?
16.11.2009 06:23
Пропуснал си го. Те само за него си приказват, ама не им вЕрвам нещо. Влизам в хола, а там нема никакъв Коста.
Препечатах и тоя текст. Тук:
http://erigkan.ucoz.ru/
Няма да питам дали може, защото аз правя каквото си искам. Обаче вярвам, че ако прочетеш сайтовете и блога ми, няма да ми се сърдиш особено. Оказва се, че в много отношения мислим еднакво, май, и ако не се лъжа.
Радвам се, че в тая вече бивша България и днешна Булгейрия все още има Българи като теб!
цитирай
3. eltimir - Ей!
16.11.2009 06:36
Ей, nesstor, ама ти съвсем ме ошашави. Антисемит значи някой, който е против тези, които са се мити, тоест измити. Тоест чистоплътни хора, с хигиенни навици. Аз например като не обичам мангали, а е известно, че те са сенемити, значи трябва да ми казват антисенемит, така ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245302
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930