Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2010 14:15 - Новата аристокрация
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 857 Коментари: 0 Гласове:
1



Преди време покрай едно интервю с Валентин Вацев-перфектен познавач на БКП-потайностите узнах, че някъде около "перестройката" на Горбачов върхушката на Партията е задействала потаен план за вечно господство в управлението на БГ. Ключовият момент се е състоял в това застаряващите БКП-бонзи да изпращат наследниците си на Запад за получаване на образование в престижни учебни заведения. На държавна издръжка! Т.е. за сметка на българските данъкоплатци , които след време ще продължат да управляват, но вече не по комунистически, а по капиталистически. И вече 20 години берем горчивите плодове на така замислената и осъществена дейност на новата аристокрация обречена да ни управлява , а всъщност-лъже , ограбва и досущ сводник да предлага цял един народ, гаче е проститутка,
на външни фактори, които я пожелаят. И този ужасяващ пейзаж е разнообразен с ДС-агенти, бивши, а защо не и още действащи, както и с ренегати , такива като Боко тиквата и Цецка, пък и Седефчов. Боклукът на нацията! Защото за тях общочовешки категории като морал, вярност на идея и принципи породени от нея не значат нищо. Най-важният техен принцип и мотив в живота е само един:винаги на власт, расли сме в дантели и пак трябва да сме в тях, алчност, нагаждачество и най-обикновенно политическо проституиране. Ние сме  винаги с победителите! Бащи и деди беззаветно са слугували на Москва, днес поколението им ,пак беззаветно слугува на Вашингтон, Брюксел и Тел Авив .Друг характерен момент от пейзажа е професията-евреин. Ситуация доказваща автентичността на известните "Протоколи на ционистките старейшини", както и разкритията в "Протоколите на съветските мъдреци" на Климов.Нужно ли е да цитирам имена на този боклук на нацията ни? Целокупният народ ги знае. Те са все на ключови, много добре платени от българския данъкоплатец позиции във всички досегашни колониални администрациии осъществяващи геноцидът над българите. Те са навсякъде във всички власти: законодателна, изпълнителна, съдебна , медийна, социологическа. Досущ като ракова клетка изцяло обезсмисляща понятието демокрация ! Новата аристокрация- ренегати, ДС-агенти,евреи, наследници на БКП-номенклатурата.
И ето, че цъфна още един такъв - Николай Младенов. Еврей, потомък на БКП-номенклатурата, храненик на международния мошенник евреинътДьорд Шорош. Не е служил в БА, но затова пък е служил в Израелската армия. На някаква синекурна длъжност, разбира се. Че и защитил някакъв труд наименован "Израелските ядрени сили".Опа!Да сте чували някога някакво признание от официалните лица на Израел, че там било имало "ядрени сили"? Някой някога да е казал, че Израел е ядрена сила , редом с Новата Юдея, Русия, Китай и Великобритания? Преди години Мордохай Вануну пръв светна света, че Израел разполага с атомни бомби и го окошариха за 15 г. А наш Колчо прави цяла дисертация на тази тема и все още не е в кауша ?! Ами, че "ядрени сили" са част от понятието "оръжия за масово унищожение"/ОМУ/. А точно уж наличието на ОМУ в Ирак стана пропагандната причина за окупацията на тази страна и изтреблението на стотици хиляди иракчани. Окупация/продължаваща и до днес/, в която за голям срам на България взеха участие и яничари с българско гражданство изпратени там от уж български президент-главнокомандващ !  Окупация, чиито харчове плащат вси български данъкоплатци. Даже и днес в условията на криза, когато по хиляда човека ежедневно остават без работа, когато се закриват болници, когато държавата в лицето на Министерството на финансите оглавявано от  еврея хер Флик дължи около 1,5 млрд.лв. на сума фирми за вече свършена работа, което генерира фалити и безработица в геометрична прогресия.
След Ирак , Новата Юдея се захвана да оревава орталъка и с ядрената програма на Иран.Дни , месеци, че вече и години време. А Израел, с нейните "ядрени сили" виждате ли ги някъде в този пейзаж? И това не ви ли навежда на мисълта , че т.нар. глобализъм всъщност си е  войнстващ ционизъм?
Колкото пък до другото ново лице, бъдещият вицепремиер Михов и той е част от боклука на нацията в графата "БКП-номенклатура, второ поколение". Ами само вижте, кога е отишъл да усвоява науките на Запад и кой можеше по онова време да прати изчадието си там. На държавна издръжка, разбира се. Бил ученик на самия Бернанке, т.е.на един от тези алчни наследници на Шекспировия Шейлок, които носят основната вина за поредната финансова криза. Няма що, наистина "достойна" реклама.
Абе то това политиката е мръсна работа, ще заключите. Да ама не. Политиката не е нито мръсна, нито чиста. Такава или онакава я правят само тези които я упражняват! Така че от днешна гледна точка политик е равно на мръсник. Въпросът е докога ще търпим мръсници да ни управляват.
И, накрая. Когато на три пъти в рамките на два дни/21-и 22-и януари/ се опитах да публикувам коментарът си относно Николай Младенов в сайта "Всеки ден" , то той бе отхвърлен още преди да го завърша. Така че след "Афера.бг" и читателския форум на в. "Сега" това е третият интернетсайт, където се убедих, че има цензура. Те ти булка "свобода на словото" в епохата на Боко тиквата и войнстващ ционизъм.... 


Тагове:   новата,   аристокрация,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245283
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930