Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2010 13:53 - Вестник "Атака" - поредният жалък официоз
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 2621 Коментари: 2 Гласове:
2



Следя го от първия му брой. Преди Волен-болен да почне своето фелацио на Боко тиквата трудно се намираше. Купувах си го с връзки. Днес залежава, като кравешка "торта" на ливада. Преди беше така, както го описах, днес е онака, понеже обърна резбата, загърбвайки актуалните тежнения на милиони българи защитавани нявгаш, а днес , вероятно поради тлъстите сметки на Сейшелските острови за семейната партия-хранителница "Атака", забравени. Че съм абсолютно прав, всеки пожелал да се убеди в това може да направи нещо простичко:внимателно да прегледа и прочете писано и написано във в ."Атака" преди начеване фелациото на Боко тиквата от страна на Волен - болен след последните парлама-избори , както и писаното и написано в семейния вестник на семейната партия "Атака". Вижте какъв вой се бе надигнал , примерно, във връзка със закриването на 20 болници от страна на тройната коалиция и , какво се пише днес за закриването на 120 такива от колониалната администрация на Боко тиквата. Вижте какъв огън и жупел се сипеше навремето във връзка с яничарите /с българско гражданство  / в Афганистан и Ирак навремето и как днес цари тотално мълчание по въпроса. По т.нар. еврейски въпрос пък нито думица, нито щтрих в газетата "Атака", въпреки че точно този  въпрос стои в основата на всичките ни днешни беди, като се почне от МВФ и СБ та се стигне до :  прословутата криза , монополизма на ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН /собственост на чифути/, които ни ограбват , продажбата на земя-територия на турци и чифути превръщаща ни в палестинците на Балканите.Направо да се чудиш,че "основателят" на тази газета нявгаш е написал "Властта на Мамона". Да си плюеш така в лицето, както "основателят" на в. "Атака"Волен Сидеров направи е уникална мерзост ! 
Прочетете писанията в същата газета във връзка със Закона за пенсиониране и пенсионерите ПРЕДИ и вижте има ли нещо градивно и справедливо в напъните на колониалната администрация на Боко тиквата нещата в тази връзка не просто да бъдат справедливо разрешени, но още повече задълбочени в посока планомерен геноцид ДНЕС, когато Волен-болен все така прави фелацио на Боко тиквата.
Прочетете, какво се пишеше за щатските военни бази у нас ПРЕДИ и как гороломно ДНЕС разискваната газета мълчи по въпроса. 
И не е ли всичко това предателство не ами предателство на националната идея?!
Преди време добре информиран пловдивчанин се обади в "СКАТ" и направи едно знаменателно разкритие за една от далаверите на Шопов. Сол - ташакът на Волен- болен. В смисъл, че същият този Шопов , ведно с Христев/чучнат от първия за баш началник на пловдивската "Атака"/са си присвоили едно куфарче с пари от митницата, които трябвало да попаднат не у тях, а в седесарската централа на Костов в София. И затуй Костов бил шута на Шопов. Същият този сол-ташак на Волен и зам.председател на днешното ни НС/"законодателна" част от поредната ни колониална администрация/, Шопов Павел. Същият никога не се е ползвал с достатъчно уважение в Пловдив, защото бе тъмносин неуправляем екстремист. Един от тези, които покрай Стефан Стоянов/бащата на зъбльото Петър Стоянов/  направи предостатъчно за разгрома и ликвидацията на селското стоп анство в Пловдивско и Пазарджишко - най- цветущите за този отрасъл райони в БГ. Този тип, Павел Шопов съсипа и в. "Свобода" , вторият, след в. "Демокрация"  опозиционен /тогава/вестник в България . Свидетел съм на този акт. Когото и да попитате за него в Пловдив ще ви каже, че е пълно куку, но алчно такова. За власт и пари. Но пък Волен-болен си го държи за сив кардинал...Затуй и той и газетата, чийто основател е е на този незавиден хал.Народът, дето му повярва вълци да го ядат...Нали си има сметка на Сейшелите ? Пука му на оная работа. Много важно , че езикът му ще се ощави от фелациото на Боко тиквата. Аз и семейството ми да са добре ! На другите , дето ни повярваха, майната им!   


Тагове:   атака,   вестник,


Гласувай:
3



1. eltimir - Капка
31.01.2010 18:01
Капка, съпругата на Волен е еврейка. Мисля, че това обяснява всичко. Още през 2006 година ги бяха поканили в Изсраел и те двамката отишли, естествено. За един автор на "антисемитски" книги това е най-малкото странно. И тъй като аз не вярвам в неестествените неща, мисля че и книгите си бяха съвсем естествени. Само че чия поръчка бяха тези книги?
Ако разплетем възела дотук, нататък е лесно. А пък за парите няма какво да умуваме. Знае се, че евреите обичат парите повече дори от себе си. Парите са най-висшата еврейска цел. Техният бог. Да има сега нещо неясно в поведението на Волен Сидеров?
цитирай
2. lambo - Познавам ги лично Волен и Павел Шопов
04.02.2010 13:34
Измамници-артисти са. Как се качиха в парламента, експлоатирайки най-съкровенното чувство на хората - патриотизма !

Според публичното изявление на депутата от ДПС - Ахмед Юсеин, през 1997 г. П. Шопов е молил Доган, за избираемо място в листата МУ.
Не е известно заради това твърдение, Шопов да е дал досега под съд Юсеин за клевета.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 244533
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031