Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2010 19:15 - Този проклет месец Август !
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 884 Коментари: 1 Гласове:
4



Не знам как е при теб драги читателю, но на мен най-омразният ми месец е Август. Каквото зло или гадост имат да ми се случват през годината то се са в този проклет месец. От години съм го забелязъл. Затуй и всяка следваща година , когато той идва винаги съм нащрек !

Забелязах обаче, че същия този месец е злокобен не само за мен, но и за България, Русия и още много други страни по света. Ето и някои примери. Първата злокобна дата за следосвобожденска България е 9-ти август, когато се наченал комплота за низвергването на княз Батенберг, после нощта 28 срещу 29-ти август, когато Соболев и Каулбарс нахлули в дома му, за да го арестуват и изпроводят вън от пределите на Отечеството. А този български държавник надарен с личен чар и войнска храброст е направил за България много повече добро отколкото зло. Ама бил суспендирал Търновската конституция. Ами последната ни такава не бе ли суспендирана още на следващата година, след приемането й с допускането на една етно-религиозна партия в НС, въпреки изричната забрана в конституцията ? Не бе ли суспендирана с избора на Председател на НС в лицето на Пирински, който е щатски гражданин по онова време? Не бе ли суспендирана с избора за народен представител и после за министър на друг щатски гражданин, Дянков? Вярно е, че имаше публикувано в някои медии изявление на МФ, че той не бил такъв. Но забележете, в това изявление нямаше нито дума за това ОТ КОЯ ТОЧНО ДАТА не е такъв и дали тази дата не е след избора му за депутат и министър ? А някой да е виждал автентичен документ от САЩ по този повод? Ами гражданството и образованието на мадридския крадец Симеон ? И до ден днешен няма публикувани официални документи по този повод, които черно на бяло да дават отговор на тези въпроси !

И каква бе истинската причина за натирването на княз Батенберг от България. Една аристократична датска кучка съпруга на император Александър Трети много и се дощяло да види на българския трон братовчед си датския принц Валдемар. Проглушила ушите на мъжлето си и той се захванал да организира заговор срещу Батенберг , за да го изхвърли от България....Тъй като освен всичко друго той му пречел да има България за своя провинция, Задунайска губерния.

После идва 2-и пак август 1887 г. , когато официално на българския трон встъпва в длъжност аристократичния изрод Фердинанд-истинско бедствие за българите и България довел я до две национални катастрофи ! Изроденяк, в чиито жили тече каква ли не инородна кръв в т. ч. и чифутска такава! И нито капчица българска. А нима внук му Симеон не ни устрои поредната национална катастрофа лъгайки ни и грабейки ни повече от 800дни ?Не мога да твърдя с увереност, че Фердинандовите "Съвети към сина ми" са следвани от последния, но те определено бяха стриктно следвани от внук му, мадридския крадец и лъжец, Симеон. Засега възмездието нещо се бави, но няма как да му се размине!/Това, че единият му син е жив труп е само предтеч за него./
Ами Август и Русия ? Имаше преди години путч, който доведе до възкачването на президентския пост на Цар Борис Елцин. По негово време Русия бе ограбена със стотици милиарди долари изнесени зад граница. По негово време и с неоценимата помощ на КГБ и ГРУ там се оформи класата на олигарсите до един все чифути! С оглед на това ние българите имаме пълното право да се отнасяме с подозрение и недоверие към каквито и да било "проекти" мейд ин Ръша, адресирани към България.
Пак през Август се случи и трагедията с подводницата "Курск" натаранена от щатска подводница. И Путин просто отписа, даде курбан близо 200 руски граждани връз олтара на нерушимата американо-руска дружба. Нищо чудно, защото човешкия живот още от времето на урода Иван Грозни и петак не е струвал в матушка Рус. Та нали в Ленино-Сталинските лагери чифутската върхушка в управлението на СССР угроби 60 млн. човека ? И до днес никой не почита всемирно този истински холокост. Вместо него си имаме един измислен такъв, еврейският.
Но нека да погледнем и какво стана през тазгодишния август по света: чудовищни пожари в Русия пряко следствие от агресия с метео-оръжието ХААРП, пожари в Португалия и Испания макар и в далеч по-малки размери. От друга страна пък невиждани наводнения в Западна Европа, Пакистан и Китай. Няма как да е иначе, щото ако на едно място се помпи ЯН, то на друго няма как да не се развихри ИН. Земята и ЖИВО СЪЩЕСТВО и съжалявам тези, които още не са го разбрали. В края ни постигнаха и други чудеса и бедствия: яви ни се Джони Деп, международната курвичка Наоми се оплете в лъжи относно платата да мачка чаршафите с някакъв либерийски висш велможа, Майкъл Дъглас бил имал рак на гърлото, но пък Тайгър Уудс се бил развеждал. И най-важната новина-бедствие - Францата щяла да ни връща циганите. Цяла седмица , от сутрин до късна вечер вси медии пищят и разискват това знамение като новина номер 1 ! Днес 13, утре и 113, а по-нататък ще видим. Абе що не пищяха така тези шибани медии, когато ни връщаха циганите от Германия, Дания, Белгия и Норвегия? А да тогава още не бяхме членове на ЕС, а циганите респективно също вече са граждани на ЕС. Абе тези наши приятели от ЕС дали няма да рачат да ни налеят милиард-два , за да си "интегрираме" циганите преди да ги пуснем да скитосват по Европата? Щото нещата натам отиват. И още ,нима не заслужаваме "вда ни плащат "вредни" затуй че сме принудени да търпим тази паплач, която нийде в Европата не я щат?   Всъщност циганският въпрос си има решение. Мислил съм дълго по въпроса щото дълго време обитавах две от най-циганските махали на Пловдив, където не само аз бяхме тероризирани от циганските сватби започващи в четвъртък и свършващи в неделя. 
Въпросът е, че решението трябва да се вземе от целия ЕС, за което се съмнявам, че ще стане ,понеже никой от отговорните фактори в Брюксел никога не е живял редом цигани . Първият вариант е да бъдат натоварени на кораби и откарани там , откъдето прадедите им нявгаш са ни награцали с пълчищата на Ксеркс и Дарий - Пакистан и Индия. Вторият, поради пренаселеността на горните две цигански държави, те да бъдат изръсени от корабите на о. Мадагаскар. Идеята не е нова. Именно тя е била онова, което се имало предвид под "окончателно решение на еврейския въпрос". За съжаление по онова време о. Мадаскар е бил британска колония и Англия не е приела Хитлерова Германия да си реши окончателно еврейския въпрос по този ведър и простичък начин. Ако беше разрешила днес нямаше да го има Израел - отровната, терористична язва на цялото човечество. Третият вариант е циганите да бъдат стимулирани да се поюдейчат с всичките му екстри. Би било много добре за писаното световно яйце Израел, защото така ще си реши проблема с палестинската раждаемост, която ще направи с тамошните юдео-хазари онова, което арнаутите направиха в Косово. Четвъртият вариант е да изпроводим циганите на мадридския крадец Симеон и чифута Сорос, които не от вчера афишират любов неземна към тях. Достатъчно имения имат, достатъчно пари, така че като нищо могат да приемат милион-два български и румънски цигани. И пето. По най-радикален начин да се ограничи циганската раждаемост. Като пример можем да се поучим от китайците, които ако не бяха ограничили раждаемостта си днес щяха да са 3млрд.
И накрая, искате ли да затъпеете най-окончателно, то гледайте ефирни телевизии и рекламите по тях. ....И побързайте, понеже току виж ви налетял тигровия комар, заболели сте от нилска треска и опънали петалата. Преди да затъпеете най-окончателно.... 



Тагове:   август,   месец,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - na wsqka data ima hubawi i lo[i ne]a. ...
27.08.2010 13:01
na wsqka data ima hubawi i lo[i ne]a. Na 11 awgust edin zql rrad na Bylgariq predi 199 godini e izgorql bez ostatyk
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 244482
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031