Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2010 21:14 - Бедствия и катастрофи- манна небесна за СМО/Средствата за масово оглупяване/
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 807 Коментари: 1 Гласове:
1



Само за момент си представете, че няма:наводнения, земетръси, вулканични изригвания, цунами, урагани,обилни снеговалежи, пътни катастрофи,убийства, абортирали циганки от Г.Оряховица, други такива пребили отрочетото си, трети намерили смъртта си в болницата  и т . н. Преставете си още, че липсват топсерсемски новини, че и реклами. Ха сега си отговорете ще остане ли някаква питателна среда ,благодарение на която т.нар.медии или по-точно Средства за масово оглупяване биха могли да съществуват?Моят отговор е НЕ. А, щях да забравя многократното ежедневно явяване на Кралят Слънце- Нарцис Борисов с фатмашките му приказки и лъжите по разните му телевизии, газети и радиа. Сал една прогноза за времето ни остава и поредните съобщения за скока на цените на какво ли не. Или казано с други думи:"редукцията" на българската нация все така продължава с нарастващи темпове. В пълно съответствие с програмата Ран-Ът.
В същото време, ако попиташ някой властпотребяващ дембелин, дали РБ е правова държава начаса ще получиш отговорът:Да. Да ама съвсем неотдавна бигбрадърът ЦеЦе погази чл.145а от НК, според който разгласяването на класифицирана информация се наказва със затвор от 1 до 5 години. Е и какво ? Отиде ли ЦеЦе в пандиза? Не. За каква правова държава тогава става въпрос? После ,Нарцис Борисов известен още и като Боко тиквата каза, че колониалната му администрация била поела ангажимента пред Брюксел активно да пресича всички опити за корупция , наблюдавайки всички длъжностни лица чрез СРС-та. Но никой от актуалните медийни компаньонки не посмя да го попита дали ,както той, така и ЦеЦе и останалите демебели от МС попадат в категорията "служебни лица", които би трябвало да бъдат наблюдавани по бигбрадърски? А, ако отговорът е :да, то кога ще имаме щастието да чуем разпечатка от разговорите им записани чрез СРС-та? 
Случи се и нещо друго.Пожар в световната гнойна язва Израел. Пожарникарят от Банкя немедленно изпрати цяла рота бивши свои колеги там, за да гасят пожара. Загасиха го и се върнаха. Естествено Боко тикавата се снима сред тях прегръщайки най-близкостоящите около му ухилен до уши. Прегърнатите и те ухилени до уши. После у нас идва съветския евреин Либерман, настоящ външен министър на Израел, за да изрази благодарността си към тружениците на маркуча. Представяте ли си, не е могъл да направи там това , на място и се чучва в РБ с тази цел.Пълна идиотщина! И вместо той от името на Израел да изрази благодарността си с нещо съществено, то Боко тиквата раздаде на тружениците на маркуча по 1000лв. Пари от българските, не от израелските данъкоплатци. Ама майната му!Иде католишката Коледа и вече от сутрин до вечер ще слушаме тъпи коледни песнички, както и известия за поредната развихрила се благотворителност, която само веднъж годишно се пробужда и все по това време. Колкото до пенсионерите , те не са важни. И колкото по-скоро се куртулисат толкоз по-добре за фиска на чифута Дянков. Важни са т.нар. инфраструктурни проекти, един от които бе прословутото Околовръстно шосе - гордостта на Боко тиквата. Онова същото, което днес се нарича Околомръсно. Важно е, че като му съобщиха на Боко, че операцията в пещерата Духлата е успешно приключила, този задник мигом се яви, за да се снима сред ухилените спасени пикли. И СМО мигом надуха дежурните фанфари....






Гласувай:
2


Вълнообразно


1. анонимен - отвсякъде си прав
13.12.2010 21:24
отвсякъде си прав
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245314
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930