Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2012 11:27 - Технология на имперската политика за овладяване на нови територии.
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 1529 Коментари: 0 Гласове:
2



Войната днес е крайна мярка за завладяване на все повече чужда територия и народи от страна на СЦЩ с оглед превръщането им в глобална империя основана на корпоратокрацията. Преди това се използва друга технология, в която главна движеща сила са т.нар. икономически бандити или по-точно убийци. Те са хиляди и се "произвеждат" от МВФ, СБ и частни корпорации като:МЕЙН, Бехтел, Холибъртан,Стоун енд Уебстър и Браун енд Рут. Ето и признанието на един такъв крупен икономически убиец, вече осъзнал в какво се е превърнал:"Ние сме елитна група от мъже и жени, използващи международните финансови организации, за да създадем условия,които подчиняват останалите  нации на корпоратокрацията, а тя ръководи най-големите корпорации,правителството и банките ни. Както двойниците ни в мафията и ние правим услуги.Те могат да са под формата на заеми  за развитие на инфраструктурата- електростанции, магистрали,пристанища, аерогари или промишлено комплекси. Условието за тия заеми е нашите инженерни и строителни компании да построят съоръженията. Всъщност повечето пари изобщо не напускат САЩ - те просто се прехвърлят от Вашингтон към инженерните служби в Ню Йорк, Хюстън или Сан Франциско. Въпреки че парите се възвръщат почти веднага на корпорациите, членове на корпоратокрацията/кредиторът/, от страната - получател се изисква да възвърне - главницата плюс лихвите. Ако икономическият убиец успее напълно, заемите стават така големи, че длъжникът е принуден да просрочи плащането до няколко години.Ако това се случи,ние искаме незабавно плащане, също като мафията. В това често се намесват едно или няколко от средствата:контрол  върху гласуването в ООН, настаняване на военни бази, достъп до важни ресурси ...Разбира се, длъжникът все още не е платил....така че още една страна се включва към глобалната ни империя." Важна страна на всички проекти -заеми е ,че истинското им предназначение е да възпроизведат голяма печалба на предприемачите, както и да ощастливят шепа богати местни семейства, като в същото време се гарантира ДЪЛГОСРОЧНА ФИНАНСОВА ЗАВИСИМОСТ И ПОЛИТИЧЕСКА ЛОЯЛНОСТ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА В СВЕТА."Колкото по-голям е заемът, толкова по-добре. А това , че заемните задължения  на страната за десетилетия ще лишат най-бедните й граждани от здравеопазване и други социални придобивки,не е от значение.....Богатите стават по-богати, а бедните - по-бедни." Но пък от гледна точка на стъкмистиката това е....икономически напредък!
Сега изясни ли ви се до къде сме я докарали с новия ни Голям брат - СЦЩ? Какво всъщност е крие зад т.нар. чуждестранни инвестиции?
Както и зад военните бази на СЦЩ и енергийните проекти на СЦЩ в "Марица Изток " и Гълъбово, а и във връзка с напъните на Шеврон за добив на шистов газ? Разбрахте ли причината, поради която Боко тиквата и ГРОБ са се превърнали в памперса на Големия брат?
За жалост обаче и още по-голяма тревога е факта, че по същата схема-технология срещу България работи и Турция!"Срещу българите няма да употребим оръжие - ние просто ще ги купим" бе заявил преди време Тургут Йозал. И нищо чудно,след като стокооборота ни с Турция вече е надхвърлил 4 млрд.евро, турци изкупиха хотели, строят магистрали и джамии. А се очаква ,поне докато ГРОБ е на власт,кранчето на газа да е в Турция, както и вноса на еленергия поради отказа от АЕЦБелене и предстоящето закриване на АЕЦ Козлодуй...Аллах акбар биссмилях! И :Да живеят братските Съединени Ционистки Щати, както и лобито им парлама-ментето начело с Иван Костов и Цецка Цачева!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 244476
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031