Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2012 11:45 - Империята ТИМ
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 3838 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Онзи ден умната колежка Магдалена Ташева се чуди във в. "Атака",защо не е потърсена каквато и да било отговорност от концесионера на летището в Бургас/във връзка с Атентатът/по въпроса с осигуряване на безопасността на пътниците,което е част от задълженията му? Отговорът се крие във факта, че 40 процента от германо-българският концесионер се държат "БМСтар" на "Химимпорт" т.е. от Империята ТИМ! А това наистина е империя ,защото пред нея не предат никакви правителства, а още повече колониални администрации, една от които  е и тази оглавявана от Бурах тиквата. Тази империя е толкова могъща, че пред нея не преде даже ВАС,понеже именно на него, класиралите се на второ място ,германци и тимаджии изведнъж се оказват на първо, печелейки концесиите ,както за бургаския така и за варненския аеропорт.За 35 г. напред. Като духат под опашката на датчаните,които били на първо място в класацията,но само докато Империята не е задействала връзките си във ВАС.
Барух тиквата никога няма да посмее по какъвто и да било начин даже да размаха шеговито пръст на ТИМ. Първо, защото много добре познава могъществото им с оглед бизнес-партньорството си с Иво Каменов Георгиев - един от императорите и,второ, защото е напълно наясно, че ха е посегнал на ТИМ, ха колониалната му администрация е рухнала, а ведно с нея и измислената партия ГРОБ. Както се случи с НДСВ. Как може да стане това ще ви опиша по-нататък, а сега ще отговоря на въпросът,дали има поводи ,за да се "посегне" на Империята. Аз знам поне 2-3. Първият е бандитизмът чрез който ТИМ ,през 1995г. отне бизнеса и основните фондове на зърнения бос Филчо Колев изчислявани по собствените му думи на 200млн.марки.Колев се бе разпрострял по онова време от Ловеч до Балчик със зърнобази, мелници и тути кванти.Вторият е приХватизацията на пловдивския Авто-мото център,извършена в нарушение на поне един закон,този за спорта,където съучастници на ТИМ бяха бившия министър на отбраната, евреина Свинаров и тогавашния областен управител на Пловдив, Андонов.
/За подробности вж. http://nesstor.hit.bg - "ТИМ - държава в държавата."/
Третият повод е казаното на два-три пъти от Ваньо Танов, още в началото му на кариерата като началник на митниците, че "отборът" владее митниците, а отбор=ТИМ. Никой не пожела тогава да разнищи,какво точно е имал предвид Ваньо Танов и той млъкна.Май му се скараха.От високо. Четвъртият повод се крие в отговорът на въпроса, дали наистина алкохолния бос от Пловдив, Мишев наистина се е самоубил или са го самоубили.Петият- смъртта на финансиста на ТИМ Никола Дамянов починал от "инфаркт". Известно е, че инфаркт може да бъде предизвикан по изкуствен начин ,който не оставя следи.В същото време известно е, че и тримата императора на ТИМ са били преди това обучавани за диверсанти във ВМФ,т.е.знаят и могат да осмъртят,когото и да било, така че да не оставят следи.
А сега да ви обясня,как Империята може да катурне всяка една колониална администрация или даже правителство.Те са проучили опита на Марк Рич и Дьорд Шорош от 1996г.,като как се създава изкуствен дефицит с последващ безумен растеж на цените на хранителните продукти от първа необходимост и винаги могат да го приложат в случай на нужда, защото държат монопола върху такова стратегическо нещо като ЗЪРНОТО. Затварят зърнобази и складове за съхранение на зърно.А защо не и износ в близки държави на зърно и затворено пак в складове.Частна собственост, тя е свещенна и никой не може да ги пипне. И мелничари,пекари,хлебари,фуражомелки, изведнъж изпадат в паника,понеже основна суровина за производството им не се намира. И започват да търсят наддавайки в цените за изкупуване. И,когато тези цени стигнат умопомрачителни равнища,зърното изведнъж се появява. Да,но на какви цени?На такива, че не само хляба, ами и сиренцето, маслото, млекото, месото и т. н. чудовищно поскъпват.Народът се вдига и барикади издига,както бе през зимата на 1996 г.Колониалната администрация на Барух тиквата пада, ГРОБ се разпада.БАрух тиквата се спасява в СЦЩ при Петреъс и Панета или в Турция при Ердоган, а защо не и в Израел при Нетаняху. Не знам дали е рязан,но ако е рязан това ще е благоприятно за него обстоятелство. Оттам научаваме, че не е никакъв Борис, а Барух.
Империята ТИМ може да рухне само в случай ,че в България се появи наш роден Генерал Де ла Киеза,както и такива герои,които разсипаха П-2 на Личо Джели. И с такава внезапна ,пазена в абсолютна тайна/ТИМ имат хора навсякъде, а ако ги нямат винаги могат да си ги напазаруват/,каквато Путин осъществи срещу империите на Гусински и Ходорковски.Друг начин няма.



Тагове:   империя,   консорциум,   Тим,


Гласувай:
6



1. анонимен - Всички недосегаеми мафиотски фирми, не само в БГ, а в целия свят, са еврейски
05.08.2012 13:46
Но съвсем не са частни, на отделни евреи, а са неделима собственост на все още задкулисното световно юдо-сатанинско правителство.. Затова след инсценирания атентат в Бургас, Израел не пита, коя или - чия, фирма държи летището, защото знае по-добре от всички, че и тази фирма, и всички останали значими, малки и големи фирми, са техни - юдосатанински.
Защо мислите, евреите в Израел биват тикани да работят в "кибуци", т.е. - във вид "комуни", които не са някакви кооперации, а са прикрита собственост на "международните" световни еврейски корпорации и мега-корпорации.
Евреи печатат и държат, не само финансите, т.е. парите, на целия свят, но и "международните" наднационални корпорации, "медиите" вкл. "националните", "културата" вкл. чалгата, задължителното "светско" атеистиано образование (то затова е и задължително), съобщенията - телефоните и джиесем-операторите, и т.н. и т.н. до безкрайност.
цитирай
2. анонимен - Съвсем не се крия. Коментар номер 1 е от мен - Григор Симов
05.08.2012 13:52
"Анонимността" в коментарите ми, се появява, вероятно, по технически причини.
Горният коментар може да бъде озаглавен и - "Тайната на беззаконието", споменавана в Светото Писание, мисля че, от апостол Павел.
цитирай
3. chavdar01 - ЗАБРАВЯШ КОНТРОЛА И ПРОДАЖБАТА НА АМФЕТАМИНИ И ДР.ТАКИВА!
05.08.2012 15:56
ХИМИМПОРТ Е ЕДНО МНОГО "ДОБРО" ДРУЖЕСТВО!
ДА СИ СПОМНИМ КАКВО ПРАВЕШЕ ТОВА ДРУЖЕСТВО ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО...........?!
цитирай
4. nesstor - Григоре всички това, което си на...
07.08.2012 21:45
Григоре всички това,което си написал го знам.Но в случая става въпрос за нещо съвсем конкретно - Империята ТИМ и как тя да бъде смачкана.За да може България поне малко от малко да подиша свободно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245396
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930