Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2013 11:38 - Нотриспондингът-новата цензура
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 1710 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Понеже от дълго време съм тормозен от Нотриспондгът в опитите ми социално да общувам във фейса,чрез Мозила-та, а в последно време непрекъснато,то засега само това виртуално пространство май остана свободно от цензура.
Вече цял месец някакви безумци правят свирки из пл."Зависимост" и врещят "Оставка" та оставка,но по никой начин не искат да кажат,щом като са против кабинета Орешарски,какъв искат да видят на неговото място.Поименно!
Врещят още срещу олигархия и мафия,което е едно и също .И пак няма никакви имена.Ясно е, че тези безумци май искат само едно:да попаднат чрез обективите на ТВкамерите на синия екран и нищо повече.Елементарна суета!
И понеже ми се иска да ги ориентирам по въпроса за олигархията-мафия,то ще им изброя някои имена,без дае твърдя, че списъкът ще е пълен:
Валентин Златев,Васил Божков-Черепа,Цветелина Бориславова/Цеца секса/, Прокопиев, Георги Гергов, Красимир Гергов,Вампирцумян, Плевнелиев,Гущеров,Цоцорков/"Асарел"/,Банев, Доган,Пашата,Каратиста, Валери Симеонов,Батков,Мая Илиева,Дарина Павлова, Ветко Арабаджиев,Георги Крумов,Людмил Стойков,Милен Велчев,Маджо,Цеко Минев,Румен Гайтански- Вълка,Христо Ковачки,Тадаръков,Младен Мутафчийски,Борислав Дионисиев,Огнян Донев.
Редно и напълно логично е,ако безумците от пл."Зависимост" са наистина настроени срещу олигархията-мафия,то да се мотат не само из този площад като мухи без глави,но и да обикалят свърталищата на по-горе указаните олигарх-мафиоти!
Редно е също така да врещят пред чертозите на собствениците на ЕРП-тата и банките у нас,същите тези лихварници, които ни пият кръвчицата от десетилетия!
Ха да ви видя сега наистина ли сте не само млади и красиви,но и интелигентни.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. jelezov - Срещат се и млади, и красиви, и ин...
13.07.2013 13:27
Срещат се и млади, и красиви, и интелигенция и тук таме интелигентни, ако могат да се нарекат интелигентни например хора като Христо Мутафчиев - шефа на Съюза на артистите.
Изброените в Постинга олигарси няма да срещнете сред протестиращите. Те стоят на сянка, плащат и дърпат конците. Кои и какви са тогава няколкото хиляди протестиращи? Това е "Гражданското общество" - срамежливото название на средната и дребната буржоазия - на класата, която с безкрайната си алчност, наглост и тъпотия заплашва в глобален план самото физическо оцеляване на човечеството. Защо беснеят по улиците и площадите т. нар "граждани" (умните, красивите, образованите, успелите)? Защо изливат гнева си върху главите на нещастните "червени боклуци"? ЗАЩОТО СА ЖЕРТВА НА ОБЕКТИВЕН ПРОЦЕС, ПРОУМЯВАНЕТО НА СЪЩНОСТТА НА КОЙТО НЕ Е ПО СИЛИТЕ НА СЕМПЛИЯ ИМ ИНТЕЛЕКТ. Този процес носи класическото название "КОНЦЕНТРАЦИЯ НА КАПИТАЛА", а сега - ГЛОБАЛИЗАЦИЯ. Това е процес, който непрекъснато смила т. нар. "СРЕДНА КЛАСА", за да я възпроизвежда също така непрекъснато. Защото без нея КАПИТАЛЪТ би изпаднал в положението но "голият Цар". Ярката антикомунистическа украска на ужаса, който владее съзнанието на нашите "граждани " може да се определи като ДУХОВЕН ОНАНИЗЪМ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 244483
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031