Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2010 11:44 - Тъп, по-тъп, най-тъп, телезрител
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 772 Коментари: 1 Гласове:
0



София има бюджет около 1,4 млрд.лв., докато втория по големина град в България , Пловдив, седем пъти по-малък. Пловдив си има своята обществена телевизия, която бистри най-вече местните проблеми. Защо по дяволите софиянци не си спретнат подобна такава, която да се занимава най-вече с чисто софийските проблеми, покрай всичко останало, да се излъчва навсякъде, където я пожелаят и т . н. А ефирните телевизии да бъдат освободени от безумието да запълват програмите си с 60-70 процента от времето с проблемите на софиянци, които въобще не интересуват останалата част от българското народонаселение, което по численост е с пъти по-многобройно от софийското?
По стечение на обстоятелствата съм в състояние да гледам телевизия по 12 часа дневно 4-5 дни в седмицата. Най-високо оценявам сутрешните блокове, въпреки че и в тях има досадно преекспониране на дребнотемието, безумни реклами и съвсем ненужни ни новини от света. Какво го интересува нормалния обикновен българин, че на гъза на географията било имало нещо си ? И това, от гъза на географията влиза във всички новинарски емисии до посреднощ плюс преразказ на най-същественото от сутрешните блокове, плюс поредната идиотска сводка от МВР, КАТ и плюс, разбира се, дневното разписание на омръзналията ни до смърт ББ- Кралят Слънце, плюс непременното присъствие на Обама бен Ладен, английския кралски двор и тъпи светски клюки. И всичко това обилно подправено с рендето Бьорнер, съответния нож, как се премахват драскотини по тенекиите на четири колела, онзи черен надуваем  тюфлек, дамски превръзки с крилца и без тях, простата сигнализира, лечението на маясъл, газове, диарии, запеци, пърхот, безумно скъпа козметика, средство за ерекция, севън омни потенс и нему подобните му, безумно скъпи кухненски уреди, дъвка "Орбитъл профешънъл" сякаш има професионални дъвкачи и какави ли не още тъпотии. Разбира се, че всеки телезрител може да изключи този парад на човешката тъпотия, но за да го направи поне трябва да знае, колко ще трае. 
И после следват някакви безкрайни сериали, като най-ярък пример в това отношение е "Дързост и красота" и латино-турските такива - преди време направо сън не ме улови след като разбрах, че "Робинята Изаура" отново е цъфнала.  И като ги гледа човек съвсем ясно разбира, че са правени на конвейр обилно полят с кръв, пот и сперма всред планини от гилзи. Редом до героя винаги има някаква засукана кучка, която по нищо не му отстъпва - дан на войнстващия на Запад феминизъм. Ако той е бял, то лошият е черен и обратното- дан на демонстрацията, че Холивуд се бори с расизма. И след като героите избивайки цели банди, гаче са глутница от хлебарки, изплуват от гьолът напълнен с кръв и сперма получават заветното куфарче тъпкано с мъни и понякога потупване по рамото от Президента. Героят и героинята се прегръщат щастливо и тръгват хванати за ръце към красивия залез на екзотичен остров. Него простата още не му сигнализира, а тя още не си е сложила дамска превръзка с крилца. Преди да омачкат чаршафите измиват косите си с "Хед енд шолдърс" или нещо от този вид. Лошият бива закопчан и справедливостта възтържествува ! Президентът пък е на международен коктейл с английската кралица, когато между две оригвания и пръдни разискват световните проблеми. После дъвчат професионална дъвка "Орбит" и стържат картофи с рендето Бьорнер. Но след като са отрязали кабел с ножа от същата марка. И изчерпали дневия си ред доволни се излягат на онзи надуваем тюфлек или поне връз друг един, марка "Дормир" рекламиран от сина и снахата на Петър Слабаков.
Следват светските клюки, където разни засукани кучки, добре гримирани се хилят като варен праз и чепкат какви ли не безумни теми, които така силно интересуват масовия телезрител, че той направо си мечтае да му разказват за това, как се е разтопил ланшния сняг.
Иди после и не тъпей. Затова си избираме да ни управляват от негодни по-негодни хуманоиди, от крадливи по-крадливи, от лъжливи по-лъжливи. Основната ни беда и проблем е, че ако все пак си имаме дистанционно в ръката и телевизора може с едно щракване да го изключим, то нямаме дистанционо, с което да изключим поредната колониална администрация...Амин!


Тагове:   най-тъп,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tomcat - Нека споделя моя опит с телевизи...
30.08.2010 13:03
Нека споделя моя опит с телевизията.От година и половина спрях тотално да гледам телевизия, ама въобще.Черпа информация само от интернет каквото ми е нужно.Преди бях типичното ТЕЛЕвизионерче гледащо я по цял ден!Сега не мога да повярвам само как съм успявал да я търпа тази простотия, като случайно зърна от време на време какво дават,то ще е поредното малоумно реалити пълно с някви издрискани чукундури и техните житейски несгоди,то ще е голия мангалски гъз на Азис,ще е някви патки занимаващи ни кой с кого спал,какъв е последния холивудски скандал ,как Иран строял атомна бомба и щял да тръгне на война срещу целия свят,ама тотални тъпащини ти казвам.Просто сега като спрях да я гледам разбирам какво средство за затъпяване и манипулация е това,направо не е истина.Зомбификацията е пълна!Съветвам всеки да направи този експеримент със себе си за да види какво имам предвид.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 246041
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930