Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2010 14:15 - Като въшка на чело
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 1106 Коментари: 1 Гласове:
2



С престъпването на закона от страна на мангала Кирил Рашков от Катуница съм се занимавал отпреди 17 години. Оттогава досега именуването му "Цар Киро" ми е действало като червен парцал на бик. Циганинът Рашков е доказан рецидивист с 8 присъди. Оправдава се с това, че тогава било "комунизъм", комунистите му били имали зъб, искали са да му отнемат краденото златце, та затуй бил гнил по затворите. Последната му присъда е за срок от 15 години. Почти нищо не излежава, благодарение на амнистията обявена от Жельо-жабата. И като излиза от пандиза се чутовно разгръща в производството на алкохол-менте с участието на цялата си фамилия и присъдружните такива . Правени са му тараши от Органите не веднъж и дваж. Заведени са дела възоснова на фактология съдържаща се в документация почти педя дебела. Виждал съм я, чел съм я. Със закононарушенията на разисквания мангал тровещ ни с ментета си се занимаваше следовател №1 не само на Пловдивско , но бих казал и на РБ, Християна Вангелова от Асеновград.  Абсолютно убеден съм, че онова, което тя бе събрала в документация 10 пръста дебела , ако бъде изследвана от който и да било мастит юрист в РБ, то той нямаше как да не заключи:"Абе този още ли не е в пандиза?"Да ама не. Понеже хитрият мангал бе яростен седесар още от времето на педераста Ф.Д.. , а после и по времето на съплеменика си Костов. Със средства от окраденото златце той няма как да не е подпомагал изборните им кампании. И, какво се случва ? Християна Вангелова става баш-началник на пловдивското следствие. После и бива скроена постановка , по времето на РДВР-шефа Ванчо Лъжата/Иван Георгиев/ в смисъл, че на някакво си празненство в барчето на РДВР-то, тя била стреляла във въздуха. О,ужас. Един доказан бандит Юри Галев, бе стрелял в ресторант с автомат. И получи това, което търсеше. Да ама Цветанов се пъне ли пъне в наше време да търси убийците му, гаче бандита Галев е национално съкровище!
И след постановката, организирана й от Ванчо Лъжата, Християна е уволнена. ...Историята с циганина Рашков бива потулена, въобще не стига до съда и т. н. И знаете ли защо, защото този мангал много добре е усвоил, че по време на демокрация и пазарна икономика всичко се купува и продава с пари. А той ги има в изобилие!
На цяла страница на в. "Неделен новинар", моя милост преди 17 години бе изложила достатъчно факти, та като се самосезира прокуратурата, делото "Рашков" да отиде в съда. Дрън-дрън или още по- точно:"Кучетата си лаят кервана си върви."До този момент мангала Рашков неизменно придружаван от безумно грозната си "царица" Костадинка бе така наплашил с посещенията на редакциите  на де що имаше пловдивски газети позволили да го "чернят" , та накрая бе остала сал една "Марица" - издател на "Неделен новнар". Та се чучна този нагъл мангал при тогавашния главен редактор Стоян Вълев, па после той ме привика. Мавгала се пеняви, крещи че написаното от мен било долна клевета, размахва някакви листи, които уж били доказвали това. Добре, рекох му, дай ги тези документи да ги прегледам. Не, вопие мангала. Е ми какво искаш тогава, питам аз, ако мислиш, че съм те оклеветил, то за тази работа си има съд. Какъв съд бе, ще пратя двама-трима да те потрошат с бухалките. Стоян Вълев, дребно човече 40 кг.мокър мълчи като пукал. Иде ши ми да му забия един в мутрата на този нагъл мангал, но се въздържах от уважение към институц;ията в."Марица". В крайна сметка написах нещо кратичко в смисъл:"В редакцията дойде еди кой си и каза, че написаното е клевета. Доказателства не представи. " И така се отървахме от този долен навлек. Имахме обаче един колега, физически недъгав, който от известно време издава жълтия вестник "Папарак" /далеч преди ми бе сътрудник-дописник във в. "Свобода"/. Та този същият се бе специализирал в нещо като муфтаджийство спрямо циганина Рашков. Пръкне се значи нещо с негативен знак засягащо циганската фамилия Рашкови и нашичкия току цъфва при него, за да изслужа лъжите-опровержения и после да ги пусне на страниците на в."Марица". Колеги твърдят, че това копеленце по този начин е заработило доста. Изхвърлиха го от в. "Марица" благовидно, разбира се. Известно време работих в "Папарак". Заклеймен като отявлен националист, "антисемит", "фашист", "комунист"и т. н. нямаше как да си намеря място в която и да било редакция.Но  все отнякъде трябваше да си вадя прехраната, за да чисто физически сдъществувам. Та спомням си един материал във връзка с отстрелването на един бос на Локо-Пловдив. Та в тази мафиотска сага се упоменаваше и името на циганина от Катуница. Написах го, аргументирах го. Впоследствие всичко това собственикът и гл.редактор на "Папарак", Александър Стоилов ИЗЦЯЛО го бе изтрил! Тогава си казах, че това жалко жълто вестниче, няма как да не е създадено , че и спонсорирано не от някой друг, но от циганина Рашков Кирил от с. Катуница. Още повече , че точно Ал.Стоилов бе онзи, който се бе специализирал в опроверженията по всякакви негативни материали касаещи мангала Рашков. ..
Е, те това е, драги читателю и един друг поглед връз българските медии...   



Тагове:   въшка,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. valsodar - И тоя поглед, само доказва, колко ...
04.09.2010 14:27
И тоя поглед, само доказва, колко лесно може да бъде купена журналистиката у нас.
Не е лесно да фалшифицираш избори, без изборен туризъм и мургави гласопродаватели :)
И после - Кога ще се оправим?
Никога.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 246055
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930