Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2011 11:53 - БЯГСТВО ОТ ЦЕНЗОРИТЕ ВЪВ ФЕЙСА
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 702 Коментари: 1 Гласове:
4



Занемарих публикациите си в блога ,поради динамиката на фейса.Но откак там нахлуха фейсбукполицаите-цензори, съм принуден тук да търся свободно от цензори медийно пространство, въпреки че не знам докога наистина то ще е свободно от тях.
Пак ще стане въпрос за мангала Рашков и поредната ГРОБ-манипулация около него.
И на патките от Малко Бучино вече е известно, че този мерзавец е върл фен на ГРОБ.Пък и сам си го признава.Същото е подкрепено със разпространена в НЕТ-а снимка, на която се вижда как ГРОБарите Лечков и Боко тиквата-посрани гащи го ухажват седнали от двете му страни. И още.През юни т.г.в х."Шератон" е имало среща във връзка с прословутото Десетилетие на ромското включване.На нея освен мангала е присъствал и Главният отговарящ по циганските въпроси от българска страна, Цецо Гуглата-шест апармента.По едно време двамцата се уединяват, при което уединяване мангала е обещал на Цецо Гуглата-шест апартамента твърдата си подкрепа за ГРОБ на предстоящите избори, т. е. пари.Записът от разговорът им се пази , където трябва.
Мангалът Рашков познавам лично и съм си имал проблеми с него още от 1993г.Във връзка с мои публикации относно далаверите му.По онова време той бе най-върл седераст , като се хвалеше, че спонсорирал СДС, че бил на "ти" с вождовете им и т. н. Антикомунист, че и едва ли не дисидент се изкарваше. Всяка втора псувня и ругатня бе адресирана към "комунистите".Личеше си, че ги мрази и в червата.Нещо напълно логично, понеже по тяхно, на "комунистите" време е бил осъждан 8 пъти, като последната присъда е за 15 г./Излежава половината и е помилван от седераста Желев.Оттогава започва и далаверите си, за да се превърне в олигарх.По същото време с далаверите му се занимаваше топ-следователката Християна Вангелова от Асеновград. Мразеше и нея щото била маша на "комунистите". Истинска невинна "жертва" на "комунистите"! Това бе тогава Рашков.
После дойде мадридския крадец Симо с неговото НДСВ.И Рашков отново става дупе и гащи с тях, тези които са на власт в момента.
И съвсем логично в "епохата ГРОБ" е той да се лепне за тях.Винаги с победителите е неговия жизнен принцип.
И не щеш ли незнайно откъде се пръкват някакви "регистри", които едва ли не сочели Рашков за член на....БСП-наследница на онази БКП, която Рашков мрази и в червата поради криминалното си минало,което е било справедливо санкционирано от тогавашната власт контролирана от БКП.
Ако някой , след всичко написано дотук намери някаква логика и не сметне, че това е поредната манипулация на ГРОБ, за да защити задника си, то значи си имаме работа с доказан идиот избягал от някоя психиатрична клиника..




Гласувай:
4



1. balkanec - Хм
26.04.2012 00:25
Искаш да кажеш, че там има модератори? Мене ми блокираха профила заради снимка на Хитлер на 20 април - за 3 дни. Обаче си мислех, че в системата са въведени разни критерии автоматично :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 246039
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930