Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2011 13:18 - Поредната серия от сапунката "Демокрация"отмина.
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 589 Коментари: 0 Гласове:
1



Имащите право на глас в бившата държава България са близо 6,9млн.човека. Колониалната администрация на ГРОБ спечели 1,69 млн.гласа и мигом почна да се бие в гърдите, че са победители, т.е.едно жалко и срамно МАЛЦИНСТВО от електората се оказа победител над огромното МНОЗИНСТВО от 5,2 млн. човека имащи правото на глас. За последните 22 години дупедатикрация, такова чудо не е било.Макар винаги едно малцинство да е налагало волята си над мнозинството през тези години.А това е непростим дефект не просто на нашенската дупедатикрация, а даже и на демокрацията, която значи уж власт на народа.Подобен вопиющ факт не може да не ни тревожи, ако не за друго, то поне заради това, че няма законно утвърден механизъм,според който безумията на едно управленско малцинство трябва да бъде финансово издържано не само от тези, които са го пожелали ,но и от мнозинството, което е категорично против него! А това е все едно, Пульо да иде да си купи едно агне за чеверме, да плати за него 20-25 процента от цената, а останалите 75 процента да ги плати Сульо! Какво ако не безумие е това?И докога ще бъде търпяно?Вие разбирате ли, че МНОЗИНСТВОТО в БГ остава без свои представители ,достатъчно и съответно, като бройка ,които да защитават и отстояват интересите му! Еба си и демокрацията и дупедатикрацията! Как да не поискаш да станеш "терорист"?
Най-елементарните изводи от написаното дотук е а/задължително гласуване, което ако не бъде направено да се санкционира ,в случай ,че няма основателни причини документално удостоверени,б/право на глас да имат само тези, които са завършили поне 8-и клас, надлежно удостоверено,в/избори спечелени от някого под 51 процента от всичките имащи правото на глас да се касират.
В БГ има 2,2млн.пенсионери.Нека предположим, че 2млн.човека са с пенсионен доход до 500лв.-толкова, колкото днес се счита, че е възможно един човек някак да съществува чисто физически.Има налице поне 400 хил.човека безработни/нека данните от министерството на Тотю не ви заблуждават/. И само си представете, че тази армия обречена на бавна смърт гласува срещу тези, които я продължават след всички предходни колониални администрации. Ами, ако към тази армия прибавим още поне 800 хиляди цигански гласове, спечелени от ГРОБ покрай операцията "Катуница" и последвалото обгрижване на циганите. Ами ГРОБ са изгърмели отвсякъде!  Е, защо не се случи ли? Ами защото още чичко Сталин бе възвестил аксиомата, която прави т.нар. демокрация съвсем смешна:"Не е важно, кой за кого е гласувал.Важно е кой брои гласовете."Вие знаете ли, какви софтуери-хардуери са ги броили и кой ги притежава, както и в каква връзка са с ГРОБ?Аз не знам, а вие? Обаче има прецедент и то случил се в СЦЩ и то покрай "избора" на идиота Буш, който отдавна трябваше да застане пред съда в Хага . Та този прецедент е най-подробно описан от ГРЕГ ПАЛАСТ в "Най-добрата демокрация, която може да бъде купена с пари."У нас просто се следва и прилага водещия пример с света.
И накрая, ако не сте разбрали, че Боко-кликата е всъщност лоби на аборигенската ни олигархия, чиято алчност не знае граници /в Русия, Украйна и всички останали страни от бившия соцлагер отдавна ги очертаха/ в БГ обаче - не, то вие сте олигофрени или поне идиоти.Само един пример-изборът на Варненския кмет, за когото отдавна се знае, че е кукла на конци на ТИМ-държавата в псевдодържавата България. И само той ли е.Имената им са ЛЕГИОН.ВОДЕЩИЯТ ЛОЗУНГ НА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ Е:СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА!ЗАТОВА Е ТАМ, КЪДЕТО Е.
Оттук се ражда и въросът:кога и кой/кои/ще докараме СИТИТЕ, да гладуват?Както и как....




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 245986
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930